Home » Activiteiten » 2000 Vrouwen

2000 vrouwen lichamelijk, geestelijk en financieel in balans!

 

Ontdek wie je werkelijk bent, benut al je kansen, ga op zoek naar jouw mooiste IK! 

Ben jij klaar voor een nieuw resultaat in jouw leven? Lees dan zeker verder......

 

Is dit voor jou herkenbaar?

* je hoofd loopt over, zit vol met te veel....

* je hebt leuk werk, maar bent op zoek naar een betere balans....

* je verdient aardig, maar meer geeft financiële vrijheid voor wat jij graag wilt.....

* je wil graag iets voor jezelf opstarten, maar weet niet hoe, wat, waar, wanneer.....

 

 Als vrouw hebben we altijd veel ballen tegelijkertijd in de lucht te houden, is het moeilijk om de juiste balans te vinden tussen werk, gezin, ontspanning en tijd voor jezelf.

 

Hoe lang denk je dit nog vol te houden? Geestelijk, je maakt je zorgen om de toekomst! Lichamelijk, je maakt (te) lange werkdagen! Financiële ruimte voor nu en later geeft vrijheid!

 

Droom je er van om je eigen bedrijf op te starten, zodat je werk en privé kan combineren? Dat je kunt werken op momenten dat het jou uitkomt! Je weet alleen niet hoe je dat aan zou moeten pakken?!

 

Wil je het nu echt anders, 2020 kan een nieuwe start zijn! Wat ga je doen om dit werkelijkheid te laten worden? Ik kan en wil je daarbij helpen, ik kan jouw coach zijn!

 

Ik heb een manier gevonden om geld te verdienen, een manier waarbij ik me verbind met andere gelijkgestemden, een manier die mij en jou blij maakt, een manier waar we beiden profijt van hebben. Waar we niet 40 uur of meer met werk bezig zijn, maar toch financieel onafhankelijk kunnen worden! Er komt meer rust in je hoofd en jouw leven, je krijgt vertrouwen in je ondernemerskwaliteiten en komt tot de beste prestaties!

 

Ben jij er klaar voor met mij als ondernemerscoach het traject in te gaan? Ik wel!

 

Waarom coaching voor Vrouwen?

Ooit wel eens een sporter een gouden plak zien winnen zonder coach? Een hockeyploeg zien winnen zonder trainer langs de lijn? Wil jij tot de beste prestaties als ondernemer komen, werk dan (tijdelijk) samen met een ondernemerscoach. Ik ben er klaar voor!

Vrouwencoaching

Samen kijken, samen denken, samen doen; zo breng ik omzet en/of structuur in jouw praktijk om te zorgen dat jij je droom kunt leven; mét een gezond inkomen én voldoende vrije tijd. Simpel, concreet en mét resultaat!