Home » Activiteiten » 2000 Vrouwen

Hoe zorg jij ervoor dat je geld verdient en niet 40 uur of meer aan het werken bent.

  • Hoe ga je om met invloeden van buitenaf in combinatie met jouw mindset,
  • Hoe houd je de focus, iedereen heeft goede adviezen,
  • Wat moet je doen om te kunnen starten.
  • Hoe het nu zit met belastingtechnische zaken,
  • Wat is marketing en hoe pak je dat dan aan,
  • Wat doe je aan Personal Branding, het belang van online zichtbaarheid,
  • Wat wil je welke doelen ga je stellen?

 

 

Kortom veel vragen, deze zijn een reden dat jouw prachtige plannen weer in de spreekwoordelijke lade belanden.  

Heb je als vrouw veel ballen in de lucht te houden, en vindt je het moeilijk om balans te houden tussen je eigen onderneming, gezin, en ontspanning.

Droom jij er van om je een eigen bedrijf op te starten? Zodat je werk en privé kan gaan combineren en dat je kunt werken op momenten dat het jou uitkomt en niet alleen maar tijdens de geijkte werktijden?

Je hebt alleen geen idee hoe je dat aan zou moeten pakken?  Je hebt je al wel eens verdiept via het internet er over gesproken met vrienden en bekende maar vindt daar zoveel losse informatie dat je nu al door de bomen het bos niet meer ziet en geen idee hebt waar je nu eigenlijk moet gaan beginnen. Laat staan dat je weet hoe je alles kunt gaan implementeren.

Ik maak gebruik van een programma waarin je alles leert wat je nodig hebt om succesvol met jouw bedrijf te kunnen gaan starten. Je krijgt tijdens dit traject weer vertrouwen in jouw eigen ondernemerskwaliteiten, meer rust in je hoofd en je leven zodat je vanuit daar door kunt groeien naar de volgende fase van het ondernemerschap. 

 

Waarom coaching voor Vrouwen?

Ooit wel eens een sporter een gouden plak zien winnen zonder coach? Een hockeyploeg zien winnen zonder trainer langs de lijn? Wil jij tot de beste prestaties als ondernemer komen, werk dan (tijdelijk) samen met een ondernemerscoach. Ik ben er klaar voor!

Vrouwencoaching

Samen kijken, samen denken, samen doen; zo breng ik omzet en/of structuur in jouw praktijk om te zorgen dat jij je droom kunt leven; mét een gezond inkomen én voldoende vrije tijd. Simpel, concreet en mét resultaat!