Home » Over mij

HALLO!

 

Ik ben Cobi en dit is mijn website, 'Gewoon Cobi'. Het klinkt misschien te gemakkelijk, GewoonCobi, want IK ben niet gewoon, IK heb jullie iets te vertellen, te leren, te ondernemen, te verbinden, te stimuleren en nog veel meer! Ben je nieuwsgierig geworden, lees dan in ieder geval verder.....

 

In 2011 heb ik besloten mijn jarenlange ervaring als ondernemer en financieel directeur om te zetten in mijn eigen bedrijf. Een grote stap, maar door uit mijn comfortzone te stappen, mijn horizon te verbreden, heb ik ontdekt dat ik met nog meer plezier en vitaliteit in het leven sta! Ik kwam in contact met een bedrijf dat hun producten niet meer via de 'normale winkels' wilde verkopen. Ik werd nieuwsgierig naar de producten en wilde meer van het bedrijf weten. De producten waren en zijn op allerlei manieren getest en hebben hun goede invloed bewezen aanvullend te zijn bij een gezonde levensstijl. Willen we dat niet allemaal, een gezond leven, gezond en fit oud worden, maar dat gaat niet altijd vanzelf, soms moeten we een handje helpen!

 

In 2017 ben ik in aanraking gekomen met een bedrijven die het mogelijke maken om meerdere inkomstenstomen op te bouwen wat, mij hielp en jou ook kan helpen  te kiezen voor een gezonde levensstijl met wetenschappelijk onderbouwde producten en geeft ook de mogelijkheid tot het starten van een eigen bedrijf een kans. Deze kansen heb IK met beide handen aangepakt! 

 

We willen allemaal fit en gezond ouder worden, letten op wat we eten, roken niet en drinken met mate, toch hebben we niet altijd de energie die we willen hebben! Willen we een gezonde leefstijl, dan zijn onze organen belangrijk, ze doen alles voor ons, dus hebben ze onderhoud, soms zelfs een boost nodig! In de  vitality-stack zit alle aanvulling die je nodig hebt om hart, hersenen, ogen en andere vitale organen te ondersteunen, het zijn natuurlijke producten en uit ervaring kan ik je vertellen dat het prima werkt!

 

Maar goed, even een stap terug, het bedrijf verkocht niet meer via de reguliere winkels, dus wat nu? Zo kwam ik in aanraking met een voor mij nieuw woord, netwerkmarketing of aanbevelingsmarketing. Nu niet meteen negatief gaan denken, dit gaat me geld kosten of aan piramide verkoop...... Want dat is het niet, integendeel, dit kan je geld opleveren! Een toekomst naar een passief inkomen.

 

Laat me het je uitleggen aan de hand van een voorbeeld. We zijn het er over eens dat we het hebben over producten die we dagelijks gaan gebruiken, dus maandelijks een bestelling doen. Het product is niet in een winkel te koop, maar gaat direct van de producent/leverancier naar de klant, dus geen kosten voor reclame, transport, opslag, huur, lonen etc. Dat scheelt heel veel geld en juist dat geld wordt op een andere manier gebruikt, een gedeelte wordt betaald aan de persoon die het product aanbeveelt in zijn eigen netwerk! 

 

Ik doe mijn maandelijkse inkoop en ben enthousiast en tevreden, in mijn gesprekken, bijna dagelijks, met mensen om mij heen worden ze aangestoken door mijn enthousiasme en zien ze hoe goed ik me voel! Zij willen dit ook en kopen de producten! De volgende maand doe ik niet alleen mijn inkopen, maar ook iedereen die enthousiast is geworden. En het leuke is dat ik van elke nieuwe aankoop 10% ontvang, (voorbeeld!). Zo rolt het door enthousiasme verder en wordt de groep steeds groter, de macht van de wet van duplicatie! De kracht van mond tot mond reclame! 

 

Niemand verkoopt hier, iedereen koopt zijn eigen maandelijkse producten en heeft een of meer personen enthousiast gemaakt om ook het product te kopen! We leven allemaal gezonder en hebben een mooi passief inkomen dat we maandelijks krijgen zonder al te veel inspanning te leveren en daardoor hebben we meer vrije tijd! Wie wil dit nou niet?

 

Wil je mee op ontdekkingsreis naar een gezonder lichaam of wil je meer weten hoe je een passief inkomen hiermee kan opbouwen? Neem dan contact met me op via het contactformulier!

 

Hartelijke groet, Cobi