Home » Over mij

HALLO!

 

Ik ben Cobi en dit is mijn website, 'Gewoon Cobi'. Het klinkt misschien te gemakkelijk, GewoonCobi, want IK ben niet gewoon, IK heb jullie iets te vertellen, te leren, te ondernemen, te verbinden, te stimuleren en nog veel meer! Ben je nieuwsgierig geworden, lees dan in ieder geval verder.....

 

In 2011 heb ik besloten mijn jarenlange ervaring als ondernemer en financieel directeur weer om te zetten in mijn eigen bedrijf. Een grote stap, maar door uit mijn comfortzone te stappen, mijn horizon te verbreden, heb ik ontdekt dat ik met nog meer plezier en vitaliteit in het leven sta! Ik ben als ZZPer in de financiële wereld aan de slag gegaan.

 

Als snel kwam ik er achter dat één stroom van inkomen niet een gezonde basis is voor de rust in mijn leven, Door een advies van een vriend kwam ik met de Orthomoleculair leer in contact, dit heeft mijn leven veranderd.

 

In 2017 ben ik in aanraking gekomen met een bedrijven die het mogelijke maken om meerdere inkomstenstomen op te bouwen wat, mij hielp en jou ook kan helpen  te kiezen voor een gezonde levensstijl met wetenschappelijk onderbouwde producten en geeft ook de mogelijkheid tot het starten van een eigen bedrijf een kans. Deze kansen heb IK met beide handen aangepakt! 

 

We willen allemaal fit en gezond ouder worden, letten op wat we eten, roken niet en drinken met mate, toch hebben we niet altijd de energie die we willen hebben! Willen we een gezonde leefstijl, dan zijn onze organen belangrijk, ze doen alles voor ons, dus hebben ze onderhoud, soms zelfs een boost nodig! In de  vitality-stack zit alle aanvulling die je nodig hebt om hart, hersenen, ogen en andere vitale organen te ondersteunen, het zijn natuurlijke producten en uit ervaring kan ik je vertellen dat het prima werkt!

 

Wil je mee op ontdekkingsreis naar een gezonder lichaam of wil je meer weten hoe je een passief inkomen hiermee kan opbouwen? Neem dan contact met me op via het contactformulier!

 

Hartelijke groet, Cobi